Selena Gomez beschuldigt Justin Bieber van misbruik

Heftig...

Selena Gomez en Justin Bieber hadden tussen 2011 en 2018 een relatie. Nu vertelt de zangeres openhartig in een interview dat ze van mening is dat hij haar destijds emotioneel misbruikte.

"Ik heb het een plekje kunnen geven"

"Ik voel me een slachtoffer van emotioneel misbruik", zegt Selena in een interview met NPR. "Het is iets wat ik heb leren begrijpen als een volwassen vrouw. Ik wil er niet de rest van mijn leven over praten, maar ik ben blij dat ik me nu weer sterk voel. Ik heb het een plekje kunnen geven."

Lees ook: Selena Gomez' leven is veranderd door medicatie

Lose you to love me

De twee hadden een knipperlichtrelatie en na de laatste breuk in 2018 schreef Selena een lied over hun relatie; Lose You To Love Me. "Het is geen lied vol met haat. Het is een nummer waarin staat wat ik toen graag had willen zeggen. Het was een moeilijke tijd en ik ben blij dat het voorbij is", aldus de zangeres.

In het nummer zingt ze: "Ik gaf mijn alles en ze weten het allemaal. Je scheurde me uiteen en nu is het te zien. In twee maanden verving je ons alsof het makkelijk was. Dit liet me denken dat ik het verdiende."

Lees ook: Bella Hadid verwijderd Instagram-post na comment van Selena Gomez

Justin over problemen

In 2018 was het echt over en uit tussen de twee. Snel na deze breuk trouwde Justin met Hailey Baldwin. In 2019 was de zanger open over zijn vroegere problemen. Hij vertelde dat hij zware drugs gebruikte en respectloos was naar vrouwen.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws