'Deze TVOH coach keert niet terug'

Hmm...
'Deze TVOH coach keert niet terug'

Lil' Kleine krijgt al langere tijd kritiek over hem heen als een van de coaches van The Voice Of Holland. Nu is dan ook de grote vraag: komt hij volgend seizoen weer terug? De kans is klein, laten verschillende bronnen weten.

Kritiek

RTL Boulevard vroeg verschillende mensen uit de muziekwereld wat zij er van vinden. Henk Jan Smit zegt: "Ik ga er niks over zeggen, want dan wordt het heel onaardig". Eric van Tijn laat weten dat hij kritiek heeft op de keuze van de liedjes en op de keuze voor Danilo in plaats van Charine. Ook zegt hij: "Lil' Kleine moet eigenlijk met Danilo winnen om zichzelf te redden. Als hij met April wint dan komt het niet door hem als coach, maar gewoon omdat April heel erg goed is."

Lees ook: TVOH-kijkers boos na onverwachte actie Lil' Kleine

Gastcoaches als oplossing

Ook is RTL gevraagd om een reactie. Zij laten weten dat de gastcoaches niet zijn bedacht om Lil' Kleine en Anouk uit elkaar te halen. Maar ze geven wel aan dat het voordeel is dat de gastcoaches een oplossing boden tussen de aanvaring tussen Lil' Kleine en Anouk.

Lees ook: Ali B reageert nu op The Voice-rel tussen Anouk en Lil' Kleine

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: The Voice of Holland

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7171eb26f59', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });