Zien: Love Islands Denzel heeft nu haar!

Wow!

Lees ook

Denzel Slager deed in het vorige seizoen mee met Love Island en won dat seizoen samen met Aleksandra Jakobczyk. In de serie was hij te zien met een kaal koppie, maar dat is nu wel anders!

Nieuwe look

Op Instagram deelt de Love Island-deelnemer een foto van zijn nieuwe look. Hij schrijft erbij: "Two moods". We zijn hem gewend zonder haar, maar nu heeft hij een vollere coupe.

In de reacties stroomt het vol met complimenten. Onder andere Nick van Volen, Luca Oderin, Mac McAdam en Ziggy Martin reageren onder de foto.

Lees ook: Exclusief! ALeksandra reageert op geruchten rondom break-up met Denzel.

Relatie met Aleksandra

Aleksandra en Denzel waren na Love Island nog lange tijd happy together. Echter kwamen daar op gegeven moment twijfels over omdat er foto's van hen samen op Instagram waren verwijderd. Aleksandra liet weten dat de twee ruzie habben gehad maar nog niet officieel uit elkaar waren.

"In relaties heeft iedereen ups en downs. Alleen als wij een maand niet in elkaars Stories zitten of geen foto’s samen posten, dan vraagt iedereen zich meteen af: 'Wat is er aan de hand, is er trouble in paradise? Maar we hebben goed gepraat en het is absoluut niet over en uit", aldus de Love Island-deelneemster.

Bekijk de nieuwe coupe van Denzel hier.

Bron: Love Reality | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook