Exclusief! Gaby Blaaser: ‘Laatst zei iemand dat ik beter achter het raam kon gaan staan’

Gaby krijgt het vaak flink te verduren.

Lees ook

She’s bringing sexy back op Instagram. Nederlands eerste Bachelorette Gaby Blaaser (33) is niet bang om haar sexy lijf te showen en maakt een vuist tegen slutshaming.

Harde tepels

De actrice zorgt regelmatig voor veel rumoer op Instagram. Voor wie weleens een blik op haar account heeft geworpen, weet dat Gaby namelijk nergens voor terugdeinst. Zo deelt de blondine graag sexy foto's van haar prachtige lijf met haar volgers. "Ik vind de sexy versie van mezelf de allerleukste, dus ik ben heel hard gaan trainen en me hierop gaan focussen."

Volgens de voormalige Goede tijden, slechte tijden-actrice zijn we dan ook veel te preuts met zijn allen. "Ik neem mezelf niet zo serieus en vind het enig om een foto te maken in een geel sportpakje met een banaan. En als dan toevallig ook nog mijn tepel hard is, denk ik: top, die gaan we posten. Dat heb ik echt niet vooraf bedacht, zo'n foto is meestal snel gemaakt, mijn vriendinnen helpen me daarbij."

Lees ook: Gaby Blaaser reageert op dating geruchten met Wesley Sneijder

Kritiek

En hoewel Gaby genoeg positieve reacties krijgt onder haar foto's, wordt ze ook met regelmaat flink bekritiseerd. "Ja, misschien dat hun vriendjes of mannen naar me kijken, ik weet ook niet goed waar die negativiteit vandaan komt. Ik ben zelf heel erg van ‘girls moeten girls supporten’ en volg ook alleen maar vrouwen die er mooi uitzien en daar hard voor werken", vertelt ze.

"Wat ik vooral lastig vind, is dat volwassen vrouwen met kinderen op een heel nare manier kunnen reageren, een manier die op pesten lijkt. Dan denk ik: wil je dat jouw kind gaat pesten of gepest wordt? Nee toch? Waarom doe je het dan zelf wel bij een ander? Laatst had ik iemand die zei: ‘Je kunt beter achter het raam gaan staan.’ Ik dacht: huh? Ik zie de link niet tussen een sexy, misschien voor anderen op-het-randje foto, en achter een raam staan. Dan ben je wel heel kortzichtig.”

Tekst: Jill Waas | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook