Georgina Verbaan krijgt bijzonder cadeau van nieuwe vriendin

Lief!

Lees ook

Sinds eind vorig jaar is Georgina Verbaan gelukkig met haar vriendin: schrijfster Maartje Wortel. De actrice kreeg een heel bijzonder en persoonlijk cadeau van haar geliefde.

Kat Dikkie

In 2017 overleed de Dikkie, de kat van Georgina. De actrice had een hechte band met het beestje en was dan ook erg verdrietig. Ze mist haar kat nog elke dag en Maartje wist haar dan ook het perfecte cadeau te geven, namelijk: een kettinkje met een bedeltje eraan waar haar kat op afgebeeld staat.

Georgina plaatste een foto op Instagram met de ketting en schrijft er bij: "Kijk eens wie we daar hebben…"

Lees ook: Georgina Verbaan bevestigt nieuwe liefde

Geruchten

De geruchten over de twee tortelduifjes gingen al een tijdje rond, omdat ze meerdere keren zoenend werden gespot in kroegen in Amsterdam. Destijds wilden de twee er nog geen label aan hangen, maar sinds kort is het officieel en hebben ze een relatie. De actrice maakte dit bekend met een foto op Instagram.

"Het is vooral het gemis dat ik overal mee naartoe sleep, het gemis als een uitdijende koude vlek, dat mij zwaar valt", vertelde Georgina. Ze miste haar kat zo erg, dat ze de kat in de koelkast heeft geplaatst toen hij overleed. Op deze manier kon ze langer bij de viervoeter zijn. "Iedere nacht tilde ik hem de trap op, naar mijn slaapkamer. Steeds geroutineerder. Daar legde ik hem op en onder koelelementen naast me in bed."

Bron: Story, Vice | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook