Dit verschijnt er in februari op Netflix

Yay!
Dit verschijnt er in februari op Netflix

We zijn soms langer bezig met het uitzoeken van een leuke film dan met het kijken ervan. Er is ook zó veel te kiezen. Daarom maken wij het wat makkelijker voor je. Dit zijn de leukste series en films die in februari op Netflix komen.

Lees ook: YES! Film met beste IMDb-rating ooit staat nu op Netflix

Netflix-tips voor februari

Queen Sono

Deze spannende serie is de eerste Netflix-serie uit Afrika en is te zien op 28 februari. Queen Sono gaat over een getrainde topspionne die moet omgaan met veranderende relaties in haar privéleven, precies wanneer ze aan haar gevaarlijkste missie ooit begint.

To all the boys PS. I still love you

To all the boys I've Loved before keken we met z'n allen in no time weg, en nu komt deel twee ook op Netflix! In het vervolg kiezen Lara Jean en Peter officieel voor elkaar, alleen komt er een ander in het spel... En deze persoon heeft ook een liefdesbrief van Lara Jean ontvangen. Het tweede deel is vanaf 12 februari te zien.

Narcos Mexico seizoen 2

Het eerste seizoen kwam alweer een jaar geleden uit en nu is het zover: het tweede seizoen komt er ook aan! De focus ligt nu op de drugshandel in Mexico. Het kartel groeit in een flink tempo met hun handel naar Amerika en het is aan DEA-agent Kiki Camarena om deze handel te laten stoppen. Het seizoen is vanaf 13 februari te zien.

All the bright places

In deze film ontmoeten Violet en Theodore elkaar. Beiden dragen ze veel emotionele bagage bij zich en ze veranderen elkaars leven. De film is romantisch en ontroerend dus bereid je voor op een avondje janken op de bank. All the bright places staat op 28 februari op Netflix.

Better Call Saul seizoen 5

Better Call Saul gaat weer verder! Jimmy McGill begint nu écht aan zijn afdaling in het criminele circuit. Hij vult zijn vrije tijd in door burner phones te verkopen maar via de dierenarts komt hij steeds verder in de criminele praktijken terecht... De eerste aflevering is te zien op 24 februari. 25 februari kunnen we de tweede aflevering bekijken en vanaf dan komt er elke maandag een nieuwe aflevering.

Bron: NSMBL, Superguide | Beeld: To all the boys PS. I still love you

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97c208bb21c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });