Dit is de echte naam van Shay Mitchell

Wist jij dit?

Lees ook

Door haar rol in Pretty Little Liars werd Shay Mitchell in een klap een bekende naam in Hollywood. Sindsdien heeft ze naast Jennifer Aniston in Mother's Day gespeeld en speelde ze de bestie van Guinevere Beck in You. Toch is er één ding wat bijna niemand over de actrice weet.

Echte naam

Ze wordt er overal mee aangekondigd, staat in elke aftiteling op deze manier en ook haar vriendenkring kent haar zo: Shay Mitchell. Maar wat blijkt nou? De actrice heet eigenlijk helemaal geen Shay.

Lees ook: Shay Mitchell slaat terug na kritiek op borstvoedingfoto

Shay-Lo

Shay blijkt namelijk gewoon haar bijnaam te zijn. Op haar Canadese paspoort luidt de naam van de half Fillipijnse namelijk: Shannon Ashley Mitchell. "Ik hou van J.Lo, Jennifer Lopez. Dus toen ik op de middelbare school zat, noemden ze mij Shay-Lo. Op een gegeven moment besloten we Lo te laten zitten, aangezien niemand J.Lo kan zijn. En dus werd het Shay."

Sindsdien wordt de actrice altijd Shay genoemd en besloot ze het ook te gebruiken tijdens audities. "Toen ik tijdens audities ergens binnen kwam, vroegen ze altijd naar mijn 'unieke' naam. Dat zorgde er altijd voor dat ik een extra minuut kreeg om mezelf te laten zien. En dat is natuurlijk altijd goed." Aha!

Bron: Teen Vogue | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook