Waylon zorgde voor burn-out Bibi Breijman

De vlogger voelde zich lang ongelukkig.

Lees ook

Bibi Breijman timmert inmiddels weer hard aan de weg career-wise, maar dat was een tijd terug nog een heel ander verhaal. De vlogger kampte toen met een burn-out, waardoor ze een tijd lang uit de routine was. In de nieuwe Flair vertelt ze meer over de heftige periode waar ze toen doorheen ging en hoe Waylon haar hierin steunde. "Ik zeg altijd tegen hem: door jou heb ik mijn burn-out gekregen. En dat bedoel ik positief, want het is een goed teken dat je je zo veilig bij iemand voelt dat het eruit mag komen."

Ongelukkig

Hoewel het er van de buitenkant allemaal perfect uitzag – een goedlopende carrière, een lieve vriend en een kindje op komst, was Bibi allesbehalve gelukkig en bleek ze met een heftige burn-out te kampen. Ze besloot een break in te lassen en kondigde dit aan in een emotionele video.

Lees ook: Bibi Breijman over tweede kindje

Herstel

Haar steun en toeverlaat in deze tijd: vriendlief Waylon. "Ik lag maar op bed, gordijnen dicht. Ik wilde niet meer naar buiten", vertelt ze.

"Ik ben uiteindelijk in therapie gegaan, en toen het weer een beetje beter ging, raakte ik zwanger. Daardoor heb ik een lange periode kunnen herstellen, wat ik heel fijn vond. Ik geloof wel dat die burn-out me uiteindelijk sterker heeft gemaakt. Het is zo’n les voor jezelf, je wordt even gereset. Ik ben na mijn burn-out ook pas echt volwassen geworden."

​​​​​​​Bron: RTL | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook