Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kijkers hebben te doen met vader in Vier handen op één buik

Ahh...

Kijkers hebben te doen met vader in Vier handen op één buik

Gisteren was alweer de vierde aflevering van Vier handen op één buik te zien. In deze aflevering loopt Bobbi Eden mee met de zwangere Gigi (20). Kijkers hebben het echter enorm te doen met vader Randy, omdat hij zijn kind maar weinig kan zien.

Tweestrijd

Randy werkt 's nachts in de Skihut in Rotterdam, waar hij Gigi ontmoet heeft. Ze woonden beiden in Rotterdam. Toen Gigi erachter kwam dat ze zwanger is is ze weer ingetrokken bij haar ouders in Zwolle. "Met z'n tweeën hebben we niet genoeg geld, ik was bang dat we het niet zouden redden", vertelt de aanstaande moeder.

Nu Gigi in Zwolle woont kan de aanstaande vader niet veel bij haar en de baby zijn al zou hij dat wel graag willen. Hij zit in een tweestrijd tussen zijn werk in Rotterdam en zijn zwangere vriendin in Zwolle. "Die gozert wat een lieverd! En wat moeilijk zo ver bij zijn kind vandaan!", wordt getweet.

Lees ook: Voor het eerst een hulpvader in Vier handen op één buik

Kritiek

Veel kijkers vragen zich af wat de rol is van Bobbi Eden in deze aflevering. In de andere afleveringen helpen de hulpmoeders de aanstaande moeder tijdens de hele zwangerschap maar de kijkers vinden dat dat niet het geval is in de ze aflevering. "Wat een stomme aflevering.. bijna helemaal geen hulp in de voorbereiding wat je normaal wel altijd ziet, en de moeder herhaalt de hele tijd dit is me nummer 1 dit en dat.. #irritant", wordt getweet.

Bron: Vier handen op één buik | Beeld: Twitter, Vier handen op één buik