Blac Chyna boos om Kobe Bryant-post Kylie Jenner

Ze is woedend.

Lees ook

Blac Chyna heeft flink uitgehaald naar haar voormalige sister in law Kylie Jenner. Die zou de dood van basketballegende Kobe Bryant volgens haar misbruiken om zichzelf in de schijnwerper te zetten.

Nichtje Dream

Kylie onthulde maandag dat ze afgelopen november de helikopter waarin Bryant zondag verongelukte nog heeft gehuurd voor de derde verjaardag van haar nichtje Dream, de dochter van Blac Chyna en Rob Kardashian.

"Wat Kylie niet vermeldt is dat Chyna haar nooit toestemming heeft gegeven om haar geliefde dochter Dream met een helikopter te laten reizen, en dat Chyna die toestemming ook nooit gegeven had", laat een advocaat van het model weten aan Entertainment Tonight.

Lees ook: Rob Kardashian sleept Blac Chyna opnieuw voor de rechter

Bezwaar

Volgens de raadsman was Chyna enorm van slag toen ze hoorde dat Dream in de helikopter had gevlogen. Ze zou bezwaar hebben gemaakt bij haar ex Rob, en erop hebben aangedrongen dat dit nooit meer zou gebeuren. Chyna stelt ook dat Kylie het drama rond de basketballer, zijn dochter Gianna en zeven andere slachtoffers "misbruikt" om haar zogenaamde schok te delen dat Dream en zij in dezelfde helikopter met dezelfde piloot hebben gezeten.

In november plaatste zowel Kylie als Rob foto's van de helikoptervlucht van de jarige. "Ik heb Dream op haar eerste helikoptervlucht meegenomen, gefeliciteerd meisje, je bent een cadeautje", schreef de business babe daarbij.

Bron: BuzzE | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook