‘Geheime halfbroer voor William en Harry’

Hmm...

Lees ook

Prins Charles en Camilla Parker-Bowles hebben samen nooit kinderen gekregen. Tenminste, zo dachten we. Een Britse man beweert nu namelijk de zoon te zijn van het stel. Zouden Harry en William stiekem nog een halfbroer hebben?

Naar de rechter

De man waar het om gaat is Simon DoranteDay. Hij woont in Queensland, Australië en is geboren in Portsmouth, Engeland. De 53-jarige man is er zeker van dat hij de zoon is van het stel, en dus stapt hij naar de rechter om zo erkenning te krijgen.

Lees ook: Weer een tegenslag voor Harry en Meghan

Schandalen

Toen Simon één jaar oud was, werd hij geadopteerd door een Brits koppel. Hij zegt dat de toen 18-jarige Camilla hem voor adoptie heeft opgegeven. "Mijn grootmoeder, die voor de koningin werkte, heeft me meermaals verteld dat ik de zoon ben van Camilla en Charles", vertelt Simon. "Ik wil erkenning krijgen van Charles en Camilla. Het is een grote stap die ik neem, maar ik heb het nodig."

Dit is niet het eerste gerucht over een schandaal van het Britse koningshuis. Prins Harry en Meghan Markle hebben besloten van hun koninklijke titels af te zien. Daarnaast ligt Prins Andrew onder vuur omdat hij betrokken zou zijn bij feestjes van de inmiddels overleden Jeffrey Epstein. Jeffrey werd verdacht van misbruik bij meer dan 40 minderjarige meisjes.

Bron: Story, RTL Boulevard | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook