Zien: Sylvie Meis showt prachtige trouwjurk

Wauw!

Wedding bells! Sylvie Meis mag dan wel erg geheimzinnig over haar aanstaande huwelijk met Niclas Castello doen, dat betekent echt niet dat ze haar volgers niet af en toe trakteert op een kiekje van de voorbereiding.

Verschil met eerste huwelijk

Waar haar huwelijk met voormalig voetballer Rafael van der Vaart breed werd uitgemeten in de pers en zelfs op tv werd uitgezonden, probeert La Meis het dit keer zo privé mogelijk te houden en wordt er dan ook maar weinig met de media gedeeld.

Lees ook: Zien: zo ziet de broer van Sylvie Meis eruit

Trouwjurk

Toch laat de business babe zo heel af en toe iets los over de grote dag. Zo zei ze eerder al dat ze het jawoord niet in Nederland, Duitsland of de Verenigde Staten zal geven en dat het naar eigen zeggen absoluut geen showbizzcircus zal gaan worden.

En ook haar wedding dress bleef de afgelopen tijd niet onbesproken. "Het wordt een lichte jurk van het Israëlische couturelabel Galia Lahav. Die velen zal verrassen", vertelde ze. En hoewel 'de jurk' natuurlijk een groot geheim moet blijven tot de grote dag, deelde Sylvie wel alvast welke jurk het blijkbaar niet is geworden. En aangezien deze trouwjurk al adembenemend mooi is, zijn we benieuwd met wat voor prachtjurk Sylvie op de grote dag komt aanzetten!

Bron: Show | Beeld: BSR

Laatste nieuws