Grote veranderingen in Goede Tijden Slechte Tijden

Yay!

Lees ook

Deze maand gebeurt er weer van alles in het GTSTdorp Meerdijk. Een nieuw gezicht maakt haar intrede in de soapserie en er staat een huwelijksaanzoek op de planning.

Nieuwe inwoners

Johnny Kraaijkamp is vanaf deze maand te zien in de serie. En hij is niet de enige, want ook Bo Maerten is een nieuwe inwoner in Meerdijk. Bo gaat de rol van Amelie Hendrix als restaurateur spelen. Haar pad zal gaan kruisen met die van Ludo Sanders, dat belooft veel spannends!

Lees ook: Hoera! Deze oud GTST-acteur wordt vader

Huwelijksaanzoek

En dat is niet alles, ook gaat er een huwelijksaanzoek plaatsvinden. Lucas wil dolgraag zijn vriendin Tiffy ten huwelijk vragen. Maar zit Tiffy daar wel op de wachten?

In de trailer van deze maand is te zien dat Ludo Bing weer onder druk zet. Hij wil dat Nina haar kinderen weer te zien krijgt en heeft er alles voor over om dit te laten gebeuren: "Anders trek ik alles onder je vandaan. Je huis, je auto, je hele boksketen. Desnoods je benen."

Lees ook: Keert ook Fajah Lourens terug in GTST?

Kritiek

De serie ontvangt de laatste tijd veel kritiek omdat kijkers vinden dat de verhaallijnen onrealistisch zijn. GTST komt daarom met nog een verandering: Linda komt in de overgang. Dit is natuurlijk iets waar veel vrouwen op een gegeven moment mee te maken krijgen, toch is het de eerste keer dat dit in de serie aan bod komt.

Linda krijgt onder andere te maken met de welbekende kwaaltjes als het heel warm hebben, overmatig zweten in de nacht en een aantal kilo's zwaarder worden. En dat zorgt voor de nodige spanningen in huize Bouwhuis-Dekker.

Met deze veranderingen hoopt de serie de kijkcijfers weer omhoog te kunnen krijgen.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: GTST

Laatste nieuws

Zie ook