Bibi Breijman over huwelijk met grote liefde Waylon

Wedding bells!

Lees ook

Bibi Breijman en Waylon zijn dolgelukkig samen en zouden die liefde maar al te graag bezegelen met een huwelijk.

Ongelukkig

Het begin van hun relatie was geen rozengeur en maneschijn. Bibi kwam net uit een andere relatie, waarin ze al lang ongelukkig was. "Mijn relatie voelde meer alsof ik met een huisgenoot woonde, het was niet eens 'broer en zus' meer. En toen ik dat na jaren eindelijk aan mezelf durfde toe te geven en voor míjn geluk koos, viel iedereen over me heen. Zo veel mensen, en vooral ook de media, hadden een mening over mij omdat ik het had uitgemaakt, en niet zo lang daarna met Willem was. Dat kwam echt hard aan", vertelt ze in Flair. "Sowieso was het ook heftig om van het ene op het andere moment weer in een nieuwe relatie te zitten, terwijl ik de oude nog niet helemaal verwerkt had."

Lees ook: Waylon zorgde voor burn-out Bibi Breijman

Trouwen

Maar Waylon bleek voor haar toch wel echt de ware. Bibi had nooit de droom om te trouwen, tot ze Willem ontmoette… "Voordat ik Willem kende, was ik nooit met trouwen bezig, maar nu zou ik het wel een mooie toevoeging vinden", vertelt ze. "We hebben het er vaak over dat het leuk zou zijn voor Teddy, en dat het bijzonder is om de liefde te vieren. We maken weleens grapjes over het aanzoek, dan zegt Willem: 'Ik ga je ooit écht vragen.'"

Lees ook: Waylon verrast Bibi met waanzinnig cadeau

Groot gezin

Daarnaast droomt ze ook van een groot gezin. "Maar wil eerst nog even van Teddy genieten", zegt ze. "We zijn niet bewust met een tweede bezig, want ik zit eindelijk weer lekker in mijn vel. Ik heb een zware zwangerschap gehad, ik ben 5 maanden heel misselijk geweest. Ik zou het heel erg vinden als ik weer zo ziek zou zijn met een jong kind thuis."

Bron: Flair | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook