Woops! Kate Middleton beleeft Marilyn Monroe momentje

Oopsie!
Woops! Kate Middleton beleeft Marilyn Monroe momentje

Het is de nachtmerrie van elke vrouwelijke royal: dat de koninklijke waardigheid in het geding komt door een opwaaiende rok. Het overkwam hertogin Kate Middleton tijdens een werkbezoek aan het Evelina kinderziekenhuis in Londen. Woops!

Marilyn Monroe moment

De Duchess paradeerde in haar tweed pak van Dolce & Gabbana richting het kinderziekenhuis, waar ze kinderen les geeft in fotografie. ​​​​​​​Voordat ze het wist blies een grote windvlaag haar rok zo de lucht in. Gelukkig had ze hem dusdanig onder controle en kon er niet gegluurd worden. Maar een Marilyn Monroe moment was het zeker. En in combinatie met Kate's spontane en rijke gezichtsuitdrukkingen, was het een gouden combinatie.

Lees ook: Kate Middleton open over zware periode

Tip van de Queen

Het is niet de eerste keer dat Kate haar rokje stevig vast moet houden. In 2011 had ze een soortgelijk "ongelukje" toen ze op bezoek was in Canada. Toen vloog haar gele Jenny Packham jurk de lucht in door de wind.

Wellicht wordt het toch tijd om naar de Queen te luisteren? Die zou haar al vaak de tip hebben gegeven om gewichtjes in haar rokken te laten zetten. Zelf doet ze dat ook, met kleine (goedkope!) gordijngewichtjes in de voering van haar rokken. En het werkt, want ze heeft nooit een Marilyn-moment gehad.

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f90076eb213a', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });