Frustraties lopen hoog op in Expeditie Robinson

Oei!

Lees ook

Vorige week barstte de strijd tussen ons en onze zuiderburen vrijwel meteen los in Expeditie Robinson Nederland vs. België. Ook in de aflevering van gisteren ging het er weer heftig aan toe, want de eerste immuniteitsproef stond op de planning. Game on!

Proef

Kijkers zaten net zoals als vorige week weer op het puntje van hun stoel voor de 'Videoland only-serie'. België won vorige week de eerste proef, en dus hadden de Nederlanders iets goed te maken.

Lees ook: Felle kritiek op eerste aflevering nieuw seizoen Expeditie Robinson

Onderlinge spanningen

Beide kampen streden om de felbegeerde immuniteitstotem, maar dat deden ze niet voor niets. Gisteren was het namelijk ook tijd voor de eerste eilandraad, en dat zorgde voor de nodige onderlinge spanningen.

Vooral in Kamp België waren de onderlinge frustraties goed te merken. Niels, Thomas, Koen en Kevin gingen in beraad om het over medekandidaat Farah te hebben. "Ze werkt meer en meer op mijn zenuwen", klonk het.

Irritaties

Kijkers ergeren zich massaal aan het haat en nijt gedrag van de kandidaten, en uiten hun ongenoegen op Twitter. Vooral de Belgische Koen krijgt het aardig te verduren. "Als Belg wens ik Koen naar het Nederlandse eiland" en "ik ben jou kotsbeu, Koen", klinkt het op social media.

Bron & Beeld: Twitter, Expeditie Robinson

Laatste nieuws

Zie ook