Joëlle Witschge haalt hard uit naar volgers

Oei...

Lees ook

Joëlle Witschge ontving een hoop kritiek na een foto van haar gezin op Instagram. De "moedermaffia" heeft commentaar op hoe het model voor haar baby zorgt. Joëlle is er klaar mee.

Kritiek

Donderdagochtend kwamen Joëlle en haar zoontje Rio aan in Zuid-Korea, hun huidige woonplaats. Dave Bulthuis, de man van het model en vader van Rio, was hier al en het gezin kon elkaar weer in de armen sluiten. Joelle deelde van dit moment een foto op Instagram. Op de foto is te zien dat Joëlle en haar man mondkapjes dragen tegen het Coronavirus, maar de kleine Rio draagt deze niet. En daar zijn haar volgers het niet mee eens.

"Allebei mondkap maar kleine niet… Ergens klopt dit niet", "Slim, beide met mondkapjes…. gelukkig heeft de kleine het niet nodig. Bedoel, jullie redden het wel met kapjes en dan kun je later gewoon een nieuw kind maken… toch?" en "Waren de kinder mondkapjes uitverkocht?" zijn een paar van de reacties.

Lees ook: Joëlle Witschge is getrouwd en deelt bijzondere trouwfoto

Joëlle reageert op kritiek

Na alle kritiek post Joëlle een foto van haar baby met een mondkapje op. Normaal reageert het model niet op kritiek, maar nu wil ze toch reageren. Ze laat weten dat ze al zenuwachtig was om deze reis naar haar huidige woonplaats te gaan maken met haar baby en absoluut niet zit te wachten op mensen die het beter weten.

"Ik wil even alle aannames uit de weg gaan over mijn kleine mannetje. Op Schiphol ben ik als een van de weinige met mondkapjes vertrokken. Als jullie mijn Stories hadden bekeken, hadden jullie deze foto kunnen zien. Er vanuitgaande dat ik niet het beste met mijn kleintje voor heb, wie kan mij vertellen hoe je een kind van 7 maanden kan wijsmaken om zijn mondkapje 20 uur op te houden? Hij moet ook nog eten en drinken, remember? Ik hoop in ieder geval niet dat je daar ooit over na hoeft te denken. Spaar je onintelligente opmerkingen, dank u."

Lees ook: Joëlle Witschge weer terug naar Nederland

Geëmigreerd

Dave kreeg een jaar geleden een contract aangeboden bij voetbalclub Ulsan Hyndai FC in Zuid-Korea. Hierna verhuisde het gezin halsoverkop voor zijn carrière. Voor de kerstdagen waren de drie weer terug in Nederland, maar Dave moest vanwege werk eerder terug naar hun huidige woonplaats.

Normaal reageer ik niet op hatelijke berichtjes, maar Ik wil even alle aannames uit de weg gaan over mijn kleine mannetje. Op Schiphol ben ik als een van de weinige met mondkapjes vertrokken. Als jullie mijn stories hadden bekeken hadden jullie deze foto kunnen zien. Ik ben heel zenuwachtig geweest om deze reis met een kleine baby naar mijn huidige woonplaats te maken. Er vanuitgaande dat ik niet het beste met mijn kleintje voor heb, wie kan mij vertellen hoe je een kind van 7 maanden kan wijsmaken om zijn mondkapje 20 uur op te houden? Hij moet ook nog eten en drinken, remember? Ik hoop in ieder geval niet dat je daar ooit over na hoeft te denken. Spaar je onintelligente opmerkingen, dank u ✌🏼

Een bericht gedeeld door Joëlle Bulthuis-Witschge (@joellewitschge) op

We missed you so much 🖤

Een bericht gedeeld door Joëlle Bulthuis-Witschge (@joellewitschge) op

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook