Zien: Meghan Markle heeft dubbelganger

Wow!

Het leven van Akeisha Land is in korte tijd volledig veranderd. Ze plaatste een selfie met haar dochter op Instagram en ging gelijk viral omdat iedereen haar sprekend op Meghan Markle vindt lijken. En wow, we geven ze geen ongelijk!

Selfie

De Amerikaanse plaatst vooral foto's van haar kinderen op Instagram, maar besloot nu een kiekje te plaatsen waar ze zelf ook op stond. Verschillende media pikten dit op en binnen no-time was de hele wereld op de hoogte van de dubbelganger van Meghan Markle.

Lees ook: Wait, What? Dit is de look-alike broer van Ferry Doedens

Viral

Inmiddels heeft Akeisha zo'n 161 duizend volgers en kan ze nog steeds niet beseffen wat haar overkomt. Honderden mensen reageren vol ongeloof hoe erg ze op Meghan lijkt. "Jij en Meghan Markle zijn tweelingzussen!" en "OMG ik dacht voor een seconde dat je Meghan Markle was!" zijn slechts een paar van de reacties.

Dagelijks wordt Akeisha nu aangesproken in de supermarkt of in de kerk omdat mensen haar verwarren met de vrouw van prins Harry. Zelfs vrienden en familie vinden haar lijken. Echter, ziet ze zelf de overeenkomsten niet. Wel vindt ze het een groot compliment, want ze vindt Meghan prachtig.

Lees ook: Deze strikte regel moet Meghan Markle volgen wanneer zij naar het toilet gaat

Zelf op de voorgrond

De moeder van twee is gewend om op de achtergrond te staan en haar kinderen op de voorgrond te zetten. Maar, daar gaat verandering in komen. "Ik ga voortaan proberen om meer voor de camera te staan. Ik wil ook zelf meer naar de voorgrond treden, en niet alleen met mijn kinderen", laat ze weten aan E! News.

Bron: HLN | Beeld: BSR

Laatste nieuws