The Voice of Holland onder vuur na geruchten over manipulatie van audio

Oei!

Lees ook

The Voice of Holland heeft aardig wat kritiek over zich heen gekregen, nadat ex-kandidaat Richy Brown zich uitsprak over het programma tegenover De Telegraaf.

Kritiek

Richy nam het in de battles op tegen Pilar Oreel. Pilar ging er uiterlijk met de winst vandoor en dat is Richy niet in de koude kleren gaan zitten. De zanger had namelijk aardig wat aan te merken op het tv-programma, en deed daarom een boekje open in de stoel bij De Telegraaf.

Lees ook: Richy Brown haalt uit naar The Voice-coaches

Audio-nabewerking

Richy is niet te spreken over de manier waarop zijn auditie uiteindelijk op tv tot stand is gekomen. "Daar viel ik eigenlijk over. Dat ik het niet eens was met de montage en de audio-nabewerking", zegt hij.

"Wat was er dan met de audio-nabewerking?", vraagt interviewer Maarten Steendam. "Nou goed, kijk… Ik wil niet. Ik kan niet…", mompelt Richy. "Ik kan daar niet te veel op ingaan."

Antwoord

Maarten laat het er niet bij zitten en vraagt: "Hebben we Pilar (zijn Battle-concurrent) beter gehoord dan ze eigenlijk was? Of hebben we jou slechter gehoord dan je eigenlijk bent?" Richy lacht een beetje, maar blijft echter vaag in zijn antwoord. "Euhmm." Maarten: "Het was niet helemaal, volgens jou, hoe het was?" "Nee", antwoordt Richy.

Hmmm, of RTL ook daadwerkelijk heeft geknoeid met de nabewerking is dus niet bevestigd. We zullen een eventuele reactie moeten afwachten.

Bron: Superguide | Beeld: TVOH

Laatste nieuws

Zie ook