‘Ronnie Flex wordt de nieuwe coach bij The Voice’

Zou het?

Lees ook

Ronnie Flex nam gisteren voor één keer plaats in de rode stoel, als vervanger van Lil' Kleine tijdens The Voice of Holland. Menig kijker zou hem daar het liefst laten zitten voor de rest van het seizoen, zo bleek uit alle positieve reacties op social media.

Kritiek

Dat Lil' Kleine dit seizoen niet echt indruk heeft gemaakt op de kijkers is wel duidelijk. De rapper kreeg vooral door zijn vete met Anouk aardig wat kritiek over zich heen. Daarom zien kijkers hem het liefst vertrekken.

Lees ook: André Hazes wordt de nieuwe coach bij The Voice

Vervanger

Wie dan een goede vervanger zou zijn? Daar is men het wel over eens: Ronnie Flex. "Ronnie Flex heeft al meer verschillende zinnen gezegd dan die kleine rapper in twee seizoenen! Kan meneer Flex de rest van het seizoen niet afmaken", schrijft een kijker op Twitter.

Een andere fan reageert: "Dit is een hele duidelijke open sollicitatie van Ronnie Flex voor een stoel. Zegt echt zinnige dingen!"

Of Ronnie volgend seizoen écht in de rode stoel plaatsneemt is dus nog niet duidelijk, maar als het aan tv-kijkend Nederland ligt, is Ronnie dé perfecte kandidaat.

Bron: Shownieuws | Beeld: TVOH, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook