Kimberley Klaver was bijna dakloos na geboorte van zoontje

Wow...

Kimberley Klaver beviel afgelopen juli van haar eerste zoontje Julius Laurens Alexander van den Bergh. De Verliefd Op Ibiza-actrice vertelt in het tijdschrift Kek, dat het niet veel gescheeld had, of Kimberley en haar zoontje waren dakloos geweest.

Onleefbaar huis

Julius kwam een maand te vroeg ter wereld en moest daarom de eerste paar weken in het ziekenhuis blijven.

Dat leverde behoorlijk wat stress op voor Kimberley, want in die eerste paar weken had ze namelijk nog geen onderkomen. "Ons nieuwe huis was net opgeleverd en nog totaal onleefbaar," vertelt de actrice.

Lees ook: BABYNIEUWS: Kimberly Klaver bevallen van eerste kindje!

Puzzel

En dus moest Kimberley bij haar moeder intrekken, terwijl haar man er alles aan deed om hun huis in Amsterdam af te maken. "Het was meer een puzzel dan een relaxte roze wolk", zegt de blondine.

Maar niet alleen haar woning zorgde voor veel slapeloze nachten, want Julius kreeg vlak na zijn geboorte ook nog eens een klaplong. "Als moeder voel je dat er iets niet klopt, dat hij zich oncomfortabel voelt… Hij lag daar maar in die couveuse, ik moest weten wat er aan de hand was", aldus Kimberley.

Gelukkig gaat het nu goed met het kleine ventje, en zien we regelmatig zoetsappige kiekjes van hem verschijnen op Instagram.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws