Billie Eilish is woedend: ‘Houd alsjeblieft op met deze shit’

Oei...

Lees ook

Billie Eilish is helemaal klaar met alle fans die zich als haar verkleden en in het openbaar doen alsof ze haar zijn. De zangeres doet daarom een oproep in haar Instagram Stories waarin ze haar fans vraagt om hiermee te stoppen. "Jullie laten mij slecht overkomen."

Fake

Recent verschenen er een aantal YouTube-video's waarin te zien is hoe fans zich verkleden als Billie, om vervolgens naar een winkelcentrum te gaan met neppe bodyguards en de menigte gek te maken.

Lees ook: Shop de trend: Billie Eilish x H&M

Gekte

De gekte rond de populaire zangeres zou zelfs zo groot zijn, dat winkelcentra werden afgesloten. "Houd alsjeblieft op met deze shit”, schrijft Billie op Instagram. "Het is niet veilig voor jullie. En het is gemeen voor mensen die niet beter weten. Jullie laten me slecht overkomen."

Overigens ziet Billie er ook wel de humor van in. Veel imitatiepogingen zijn vaak namelijk geen succes. Billie betrapte een imitator op verkeerde sokken, en reageerde daar hilarisch op. "Zo oneerbiedig dat je doet alsof je mij bent en dan dìt draagt", grapte de zangeres.

Bron: HLN | Beeld: BSR, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook