Ronnie Flex reageert op geruchten rondom nieuwe coach The Voice

Hmmm...

Lees ook

Ronnie Flex nam gisteren voor één keer plaats in de rode stoel, als vervanger van Lil' Kleine tijdens The Voice of Holland. Menig kijker zou hem daar het liefst laten zitten voor de rest van het seizoen, zo bleek uit alle positieve reacties op social media. De rapper reageert nu op de vraag of hij het stokje ook écht overneemt van Lil' Kleine.

Een eer

"Ik vond het een eer om als gastcoach uitgenodigd te worden. Naast artiest ben ik ook producer en coach ik al jaren vocalisten in de studio", vertelt Ronnie tegenover Shownieuws.

"Het voelde voor mij wel natuurlijk om feedback te geven. Het is televisie dus er komt veel meer bij kijken dan wanneer je één op één coacht", legt hij uit.

Lees ook: Ali B en Ronnie Flex binnenkort voor de rechter?

Vaste coach

Echter is hij nog niet benaderd om één van de vaste coaches te worden, maar mocht Ronnie gevraagd worden, zou hij er wellicht wel voor open staan. "Vooralsnog speelt er niet iets omtrent The Voice of een andere talentshow maar ze mogen mij altijd vragen om weer een keer als gastcoach langs te komen. Was lit", aldus de rapper.

Bedankt voor alle lieve reacties ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Nori 🇳🇱 (@ronnieflex010) op

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook