Hier kun je Married at First Sight-Chantal van kennen

Aha!

Chantal is overduidelijk de meest spraakmakende deelneemster van Married at First Sight. Sommige mensen zijn niet zo'n fan van haar, anderen vinden haar juist weer fantastisch. Eén ding is zeker: ze is een opvallende verschijning en je kunt niet om haar heen. Toch was de blondine niet voor iedereen even 'nieuw'.

First Dates

Chantal is al langere tijd op zoek naar de liefde en die zoektocht begon niet bij Married at First Sight. Eerder deed de deelneemster namelijk al mee aan First Dates.

Op 23 november 2018 deed ze mee aan het datingprogramma en had ze een date met politieagent Niels. Hier vertelde ze al dat trouwen haar grootste wens was.

Lees ook: Onverwachte wending in aflevering Married at First Sight

Geen liefde gevonden

Helaas vond Chantal bij First Dates helaas niet haar grote liefde gevonden en dus probeerde ze het dit keer opnieuw met Married at First Sight.

Twitter gaat elke aflevering weer los op Chantal in het programma. Laatst nog omdat de deelneemster een opmerking maakte over 'de échte Turkse kapsalon', wat eigenlijk gewoon een Nederlands gerecht is. Dit was niet de eerste keer dat kijkers opmerkingen maakten over haar uitspraken. Maar, ook zijn er genoeg mensen die het opnemen voor de deelneemster. Zo vinden velen haar erg leuk en vinden ze dat ze lekker zichzelf is.

Bekijk het fragment van Chantal in First Dates hieronder.

Bron: Flair | Beeld: Married at First Sight, Instagram

Laatste nieuws