Élite krijgt twee nieuwe seizoenen

Hmm...

Lees ook

Het derde seizoen van Élite staat nog niet op Netflix maar er is al van alles bekend over seizoen vier en vijf. De Spaanse site Bluper meldt namelijk dat de volgende twee seizoenen er heel anders uit zullen zien.

Nieuwe cast

Het lijkt er op dat de volledige cast van de serie vervangen zal worden na seizoen drie. In seizoen vier en vijf zullen hele andere gezichten een nieuw moord mysterie gaan oplossen.

Fans van de populaire serie zullen dus afscheid moeten nemen van de personages Lu, Polo, Guzmán, Samuel, Nadia en Carla en alle andere studenten van Las Encinas. Ook is het niet bekend of in de twee vervolgseizoenen dezelfde middelbare school gebruikt zal worden.

Lees ook: Dit verschijnt er in februari op Netflix

Seizoen drie

In maart is het derde seizoen van Élite te zien op Netflix. Het tweede seizoen maakte veel indruk bij kijkers van de serie, en dus bevestigde Netflix al vrij snel dat er ook nog een derde seizoen zou komen.

Echter had niemand verwacht dat het derde seizoen al in maart te zien zou zijn, aangezien er ook een jaar tijd zat tussen het eerste en tweede seizoen. However, je hoort ons in ieder geval niet klagen!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Élite

Laatste nieuws

Zie ook