Jaaa! Er komt een special van La Casa de Papel

O my!

Lees ook

Seizoen vier van La Casa de Papel staat binnenkort op Netflix en wij zijn ready om te gaan bingewatchen. Maar, dit is niet het enige wat de seriemakers voor ons in petto hebben. Er komt namelijk een La Casa de Papel-special!

Documentaire

Deze special zal tegelijkertijd met seizoen vier te zien zijn. De special is een documentaire die je meeneemt in het verhaal over hoe La Casa de Papel is ontstaan en het zo'n succes is geworden. En natuurlijk komt het bekende Italiaanse strijdlied Bella Ciao er ook in voor. Verder is er nog niet veel bekend over de documentaire.

Lees ook: Makers La Casa de Papel komen met nieuwe serie

Spin0off

In het derde seizoen van La Casa de Papel pleegde El Profesor met zijn team een overval op de Nationale Bank van Spanje. Hoe dit afloopt, zullen we in het vierde seizoen eindelijk te weten komen. We kunnen in ieder geval een hoop chaos verwachten. Zó veel chaos dat zelfs de professor de controle kwijt raakt.

Naast de special gaan er ook geruchten dat er een spin-off van de serie zou komen. Producent Jesús Colmenar zou tijdens een bijeenkomst met fans het spannende nieuws verspreid hebben. Fans speculeerden vervolgens gelijk over wie de hoofdrol op zich zou moeten nemen. Berlin (gespeeld door Pedro Alonso) zou daarbij vaak zijn genoemd.

Maak drie april maar alvast vrij in je agenda: deze dag kan je seizoen vier én de special gaan bingewatchen!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: La Casa de Papel

Laatste nieuws

Zie ook