Donny Roelvink vraagt vriendin ten huwelijk

Haha!

Lees ook

Donny Roelvink is sinds september 2019 samen met Janice Blok, nadat de twee elkaar leerden kennen op een clipshoot. Sindsdien zijn de twee stapelgek op elkaar en lijken ze zelfs al klaar voor the next big step. 

Nieuw gebit 

Momenteel zit Donny in Istanbul voor zijn gebit. Bij de ingreep worden eerst zijn tanden geslepen en een paar dagen later worden er kronen op geplaatst. De geslepen, kleine tandjes van Donny zien er erg grappig uit en daarom maakt hij een filmpje op Stories. Hierin vraagt hij voor de grap Janice ten huwelijk.

Donny zal nog even met deze gekke tanden moeten rondlopen want donderdag krijgt hij pas zijn kronen. 

Lees ook: Vriendin Donny deelt foto voor cosmetische ingrepen 

Janice en Donny  

Niet lang nadat de breuk tussen Amijé en Donny plaatsvond, gingen er al geruchten rond over Janice en Donny. Het nieuws kwam naar buiten dat Donny het wel heel gezellig had met een dame op een clipshoot. Toen zei Donny nog dat hun relatie alleen zakelijk was.

Later gaf de zoon van Dries Roelvink toe dat het toch niet alleen zakelijk was. De twee dachten tijdens de clipshoot dat ze niet meer werden gefilmd en toen zoenden ze elkaar spontaan. De cameraman bleek achteraf sneaky te filmen, en vervolgens werden de beelden toch in de clip gebruikt.

Bekijk het hilarische filmpje hieronder:

Bron: Shownieuws | Beeld: Shownieuws

Laatste nieuws

Zie ook