Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x een pakket met Décaar-producten t.w.v. €127

It's Wednesday, winning Wednesday!

Winning Wednesday: 3x een pakket met Décaar-producten t.w.v. €127

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x een pakket met Décaar-producten t.w.v €127 weg.

Iedere huid weer gezond

Met de gure wind en koude temperaturen buiten is een goede huidverzorging een musthave. En dan ben je met de producten van Décaar natuurlijk bij het juiste adres. "Onze missie is om levensveranderende huidverzorgingsproducten en behandelingen te ontwikkelen, die niet alleen veel uiteenlopende huidproblemen verbeteren, maar daarmee ook de kwaliteit van het leven. Met de kracht van de natuur, maken wij iedere huid weer gezond."

Producten

Speciaal voor Grazia stelde het merk dat in 2017 werd opgericht drie pakketten samen. Elk pakket bevat drie producten, namelijk: de Delicate Soothing Gel (200 ml), de Calming Mask (50 ml) en Delicate Foam Cleanser (150 ml).

De Delicate Soothing Gel is een rijke hydratant die de huid beschermt tegen schadelijke externe invloeden en geschikt is voor zowel het lichaam als het gezicht. De Calming Mask is geschikt voor de gevoelige, geïrriteerde en vette huid, verwijdert dode huidcellen, verrijkt de huid en vult de huideigen reserves aan. En last but not least: de Delicate Foam Cleanser, die speciaal ontwikkeld is voor het reinigen van de gevoelige huid.

Win, win, win!

Kun jij zo'n heerlijk verzorgingspakket wel gebruiken? Vul dan snel onderstaand winformulier in en wie weet maak jij kans op een van de drie pakketten met fijne Décaar-producten. Waar wacht je nog op?

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 11 februari 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.