Wait, what: Familie Meiland verhuist terug naar Nederland

Huh?

Lees ook

Iedereen kent ze inmiddels: de familie Meiland. Na seizoen een en twee van Chateau Meiland, dat overigens de Gouden Televisiering won, wacht heel Nederland op seizoen drie van de serie. Maar gaat die er nog wel komen als de familie terug naar Nederland gaat verhuizen?

Verhuizen

De familie kondigt op Instagram aan terug naar Nederland te gaan. Hun kasteel in Frankrijk is te koop gezet. "Hallo allemaal! We hebben zulk leuk nieuws: we gaan namelijk verhuizen! Maar niet hier in Frankrijk, maar we gaan terug naar Nederland", zegt Martien in de video.

Lees ook: Maxime Meiland deelt groot nieuws

Derde seizoen

Kijkers hoeven niet bang te zijn dat we de familie nooit meer op tv gaan zien, het derde seizoen gaat namelijk gewoon door. Ook zijn gasten, die al geboekt hebben voor het bed & breakfast, nog steeds van harte welkom. Het chateau is namelijk super populair, heel 2020 en een deel van 2021 zijn namelijk al volgeboekt.

Annuleringen

Echter, krijgt de familie heel veel annuleringen binnen door het verhuisbericht, laat Maxime weten op Instagram. Veel boekers vinden het jammer dat de familie zelf niet aanwezig zal zijn in het kasteel. Al is de familie er voorlopig nog wel, omdat ze nog werken en wonen in het kasteel.

"Voor alle duidelijkheid: we zijn heel het seizoen nog aanwezig en aan het draaien. Heb je voor dit jaar gereserveerd? Wij zijn er, dus kom gezellig langs", aldus Maxime.

In oktober won de onverwachte kijkcijferhit van SBS6 de Gouden Televisiering. De Meilandjes versloegen Beste zangers en Expeditie Robinson.

Bron: Story, AD | Beeld: Chateau Meiland

Laatste nieuws

Zie ook