Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hoe gaat het nu met Sabia Boulahrouz?

Sabia houdt zich opvallend stil.

Hoe gaat het nu met Sabia Boulahrouz?

Sabia Boulahrouz wist de afgelopen jaren vaak de krantenkoppen te halen. Zo leek ze de steun en toeverlaat van Sylvie Meis te zijn na haar scheiding met Rafael van der Vaart, maar bleek Sabia naderhand toch net iets meer de steunpilaar van Rafael te willen zijn. En dat zorgde voor een ware media-storm.

Soap

Waar de 41-jarige ging, daar ging de paparazzi. Sabia was een tijd lang de meest gevolgde 'ster' in Duitsland en ook in Nederland stonden de bladen er vol mee. De Duitse van Turkse origine ging er namelijk met Rafael vandoor en zou haar bestie Sylvie hiermee een mes in de rug hebben gestoken.

Lees ook: 'Nieuwe liefde voor Sabia Boulahrouz'

Showbizzwereld

Al snel kwamen er honderden verhalen over de zogenaamde driehoeksverhouding, maar na twee jaar bleek het sprookje toch over en uit te zijn tussen de twee. Sabia liet zich echter niet uit het veld slaan en hield haar leventje in de showbizz. Zo verscheen ze in meerdere tv-shows, deed ze mee aan het Duitse Dance Dance Dance en zei ze 'ja' tegen een pikante fotoshoot in de Duitse Playboy.

En waar Sabia haar 247.000 volgers eerst nog regelmatig trakteerde op foto's van haar leven, is er sinds 30 september 2019 niets meer op haar Instagramaccount geplaatst. De grote vraag luidt dan ook: wat is er gebeurd met Sabia? Zal ze de showbizzwereld dan toch de rug toe hebben gekeerd en voortaan een leven buiten de schijnwerpers prefereren? We shall see!

Beeld: BSR