Waarom iedereen het nu over de graze snackbox heeft

Dit wíl je

Lees ook

Je hebt het druk en je hebt trek. Wat is er dan makkelijker dan snel een koekje, chocoladereep of zakje chips naar binnen werken? Nou, de graze snacks natuurlijk! Ken je het niet? Shame on you. Wij vertellen je meer.

Eindelijk

Voel jij je soms net een professional snacker? Tussendoortje hier, even snaaien daar… En dan meestal niet gezond. Dat is helemaal niet zo raar. Uit een onderzoek is namelijk gebleken dat vrouwen het door tijdgebrek en stress moeilijk vinden om een gezonde levensstijl te behouden. Maar maak je geen zorgen, de graze snackbox to the rescue!

In de UK is de graze snackbox al meer dan tien jaar hot & happening. En nu volgt Nederland eindelijk ook. Graze vindt healthy tussendoortjes belangrijk en heeft daar de perfecte oplossing voor, namelijk een hele nieuwe manier van snacken: gezonde versnaperingen helemaal ready to eat bij jou thuis of op je werk bezorgd. Je hoeft er dus zelf helemaal niks voor te doen!

Healthy snacks

Hoe het werkt? Je kunt de boxen los bestellen, of in abonnementsvorm, die gewoon via de brievenbus bij je bezorgd worden. In de doos zitten vier porties snacks, zodat je voor vier dagen in de week een gezond tussendoortje bij de hand hebt. De ingrediënten zijn natuurlijk, zijn voorzien van plantaardige eiwitten, vezels, vitamines of mineralen en zijn laag in calorieën.

Er zijn verschillende soorten boxen verkrijgbaar: een zoete box, een hartige box en een gemixte box. Net waar je zin in hebt. Enne, de snacks worden in afgesloten porties geleverd, zodat je niet stiekem meer kunt eten dan aanbevolen. Meer info vind je hier.

Korting!

Kun jij niet wachten om de graze snackbox uit te proberen? Dat begrijpen we helemaal. Lucky you: wij mogen de Grazia-lezeressen trakteren op een kortingscode van 50% op een eerste box. Die kun je HIER bestellen met de code GRAZIA1.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met graze.

Laatste nieuws

Zie ook