Vier handen op een buik zorgt voor vraagtekens bij kijkers

Kijkers snappen er niks van.

Lees ook

Vier handen op een buik deed gisteravond weer genoeg stof opwaaien, en Twitter begreep dan ook niks van de keuzes van de aanstaande mommy.

Nienke Plas

Dit keer was het niemand minder dan Nienke Plas die als bekende moeder de 20-jarige Shannon bijstond. De aanstaande moeder is al enige tijd gelukkig met haar vriend Stef, waar ze het nodige mee heeft meegemaakt.

Stef blijkt namelijk een hersenbloeding te hebben gehad. In die tijd zijn de twee enorm naar elkaar gegroeid, waardoor de twee helemaal klaar zijn voor het ouderschap.

Lees ook: Kijkers hebben te doen met vader in Vier handen op één buik

Jonge ouders

Toch blijkt al snel dat de zwangerschap niet helemaal gepland was. "Het was niet de bedoeling dat we zo jong waren. Wel dat we jong zouden zijn, maar niet op onze 20e en 21e."

Maar toen de zwangerschapstest uiteindelijk twee streepjes aangaf, wilden de twee aanstaande ouders er met 100 procent voor gaan.

Kostenpost

Maar ondanks dat de twee alles voor de baby lijken te hebben geregeld, kan hun eigen levensstijl nog wel wat hulp gebruiken. Zo geven de twee niet alleen veel geld uit aan eten, maar is de voeding ook niet al te gezond. Daarnaast is ook hun kledingkast een flinke kostenpost en dat is ook de kijkers niet onopgemerkt gebleven.

Want hoewel de twee aan het einde van de aflevering de boel goed voor elkaar lijken te hebben, raakt Twitter er toch niet over uitgepraat. Bekijk de tweets hieronder.

Beeld: Twitter, Vier handen op een buik

Laatste nieuws

Zie ook