Zien: Chantal Janzen post foto van babybuik

Wauw!

Lees ook

Chantal Janzen heeft voor haar programma Chantal komt werken al veel mooie beroepen van dichtbij mogen meemaken. Toch is er een beroep waar ze via Instagram graag wat extra aandacht wil schenken, namelijk: de kraamzorg.

Chantal komt werken

De presentatrice heeft zelf twee kinderen mogen krijgen, waardoor ze de kraamhulp van dichtbij heeft meegemaakt. Toen ze voor het tweede seizoen van Chantal komt werken beroepen mocht uitkiezen, stond werken bij de kraamverzorging hoog op haar lijstje.

Op Instagram brengt ze bij de foto van haar babybuik – toen ze nog hoogzwanger was van Bobby (1) – daarom een ode aan alle kraamverzorgers.

Lees ook: Hilarisch: Chantal Janzen stuurt Gwyneth Paltrow eigen vaginakaars

Niet altijd even bijzonder

"Voor het tweede seizoen van Chantal komt werken mag ik vandaag werken als kraamverzorgster. Vanaf de eerste minuut ben ik weer onder de indruk van het prachtige werk in de (kraam)zorg. De dames hier genieten nog steeds van hun baan, maar vinden hun werk ‘normaal’, en ‘niet altijd even bijzonder’", begint ze haar verhaal.

Volgens Chantal is het heel begrijpelijk dat zij dit zo voelen, maar benadrukt ze dat dit natuurlijk niet het geval is.

"Deze foto is een paar dagen voor mijn tweede bevalling gemaakt, om mijn destijds toekomstige kraamverzorgster te laten zien hoe ik er op dat moment uitzag. Een kraamverzorgster, genaamd Sofie, die uiteindelijk een ware engel was voor mij, voor Bobby en voor ons hele gezin."

Ongelooflijk waardevol

Chantal sluit haar post af met een boodschap voor alle medewerkers in de kraamzorg.

"Beste mensen in de (kraam)zorg, wat hebben jullie toch prachtig, zwaar, uniek en veel te weinig beloond werk. Jullie werk en zorg in deze eerste kwetsbare dagen na een geboorte zijn zo ongelooflijk waardevol. Ik hoop dat jullie dat nog steeds beseffen! Dus…. Even een shout-out naar alle mensen werkzaam in de zorg, en voor nu vooral even de kraamzorg. Want wat is het ontzettend bijzonder dat wij erbij mogen zijn vandaag!", aldus de presentatrice.

Hé hallo dit is ‘n oude foto hoor! Van 2 jaar geleden! Maar daar gaat ‘t nu even niet om. Voor het 2e seizoen van ‘Chantal komt werken’ mag ik vandaag werken als kraamverzorgster. Vanaf de eerste minuut ben ik weer onder de indruk van het prachtige werk in de (kraam)zorg. De dames hier genieten nog steeds van hun baan, maar vinden hun werk ‘normaal’, en ‘niet altijd even bijzonder’. Dat zij dit zo voelen en vinden is uiteraard begrijpelijk, maar dat is het natuurlijk niet. Deze foto is gemaakt n paar dagen voor mijn 2e bevalling, om mn destijds toekomstige kraamverzorgster te laten zien hoe ik er op dat moment uitzag. Een kraamverzorgster, genaamd Sofie, die uiteindelijk een ware engel was voor mij, voor Bobby en voor ons hele gezin. Beste mensen in de (kraam)zorg, wat hebben jullie toch prachtig, zwaar, uniek en veel te weinig beloond werk. Jullie werk en zorg in deze eerste kwetsbare dagen na een geboorte zijn zo ongelofelijk waardevol. Ik hoop dat jullie dat nog steeds beseffen! Dus…. Even een shout-out naar alle mensen werkzaam in de zorg, en voor nu vooral even de kraamzorg. Want wat is het ontzettend bijzonder dat wij erbij mogen zijn vandaag.❤️#chantalkomtwerken #kraamverzorgster #ditvoorjaar @rtl4 @andcgram #zorg #kraamzorg #helden #heldinnen

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook