BN’ers steken Marco Borsato en Leontine Borsato massaal hart onder de riem

Lief!

Gisteren werd het nieuws bekend dat Marco Borsato en Leontine een punt achter hun huwelijk hebben gezet. Bekend Nederland steekt hen nu een hart onder de riem.

Reacties

Zo reageren onder anderen Humberto Tan, Laura Ponticorvo, Tim Douwsma en Ali B met hartjes onder het bericht van de twee, waarin ze vertellen uit elkaar te gaan. Ook laten Roxeanne Hazes, Chantal Janzen, Romy Monteiro en Rico Verhoeven weten mee te leven met de ex-geliefden.

"Heel veel liefs!" reageert Rens Kroes. Olcay Gulsen zegt: "Heel veel liefde voor jullie als gezin." Ook Yolanthe Cabau leeft met Marco en Leontine mee. "Oh nee. Veel liefde voor jullie mooie mensen."

Lees ook: Management bevestigd: Marco Borsato en Leontine Borsato gaan scheiden

Bericht

In het bericht van Marco en Leontine op Instagram staat geschreven: "Na een huwelijk van meer dan twintig jaar hebben we met pijn in onze harten besloten om uit elkaar te gaan. We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven. We vragen iedereen om ons en de kinderen rust en privacy te geven om dit te kunnen verwerken."

Gisteren bevestigde het management het verdrietige nieuws. Eind vorig jaar werd bekend dat Marco, een aantal jaar daarvoor, een affaire had met pianiste Iris de Hond. Destijds reageerden Marco en Leontine met de woorden: "Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit."

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws