De nieuwe serie op Videoland waar iedereen het over heeft

Yay!

Lees ook

Rifka Lodeizen, Shahine El-Hamus en Guy Clemens vertolken de hoofdrollen in de nieuwe serie, genaamd: Lieve Mama. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige thriller van Esther Verhoef.

Overval

De serie gaat over de levens van een welgestelde moeder en de arme jongere die beiden betrokken zijn bij hetzelfde ongeluk. Het ongeluk vindt plaats in een villa, waar Helen (Rifka) woont. Daar wordt een overval gepleegd door een vriend van Ralf (Shahine), terwijl hij zelf buiten op de wacht staat.

Helen wil haar man (Guy) beschermen als hij wordt overmeesterd en ze krijgt het wapen van de overvaller in handen. In paniek schiet ze de overvaller neer, hij komt gelijk te overlijden. Ondertussen staat Ralf nog buiten en hij weet niet wat er in de villa allemaal gebeurt.

Lees ook: Dit verschijnt er in februari op Netflix

Gouden Kalf

Vorig jaar ontving Rifka het Gouden Kalf voor haar rol in Judas. Ze speelde de rol van Astrid Holleeder. Shahine kun je kennen van De Belofte van Pisa en Guy speelde eerder in De Vloer Op.

De thriller van Esther Verhoef kwam uit in 2015 en is meer dan 225.000 keer verkocht. Daarna kreeg het boek ook nog eens de prijs de Gouden Strop. Dit is de beloning voor het beste spannende boek.

De serie bestaat uit zes delen en zal vanaf dit voorjaar te zien zijn op Videoland.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Lieve Mama

Laatste nieuws

Zie ook