Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: de peperdure waterfles van Chanel vliegt de winkels uit

Het is een echte eyecatcher.

Zien: de peperdure waterfles van Chanel vliegt de winkels uit

De waterfles is hot & happening. Zo is-ie niet alleen super duurzaam, tegenwoordig is het ook nog fashionable. Zo kwam Prada een tijd terug al met een eigen waterfles, en nu komt ook Chanel met een chique variant.

Bijpassend tasje

Water drinken uit plastic flesjes is allesbehalve sustainable, en dus gaan we massaal aan de waterflessen. Nu heb je bij onder andere Primark en Hema hele leuke varianten, maar wil ook de crème de la crème in de mode-industrie niet achterblijven.

En dus vind je tussen de klassieke flap bag en de espadrilles, nu ook een chique waterfles in de winkels van Chanel. De metalenfles is, hoe kan het ook anders, goud en zit in een tasje van lamsleer, zodat je de fles ook makkelijk bij je kan dragen. Zowel de tas als de dop van de fles zijn voorzien van het welbekende Chanel-logo.

Lees ook: Janine Kho: 'Mijn kinderen gaan gewoon mee naar een event van Chanel'

Ka-ching!

Het enige nadeel: de prijs. Nu weten we dat je naar de Chanel-winkel sowieso een dikke portemonnee moet meenemen, maar voor deze fles kun je maar beter écht met een goedgevulde portefeuille aankomen. De tas is namelijk bijna net zo duur als een normale tas, aangezien je er volgens Metro UK zo'n 4410 Britse pond en 5510 dollar voor moet neerleggen. En we hoeven het niet voor je in euro's om te rekenen om te begrijpen dat dit dus héél veel geld is.

Toch hebben velen het er blijkbaar voor over, de tas zou namelijk al bijna sold out zijn. Dus mocht je de waterfles met bijbehorend tasje dus nog willen scoren, wees er dan snel (maar dan ook echt snel) bij!

Bron: Metro UK | Beeld: BSR