North steelt de show tijdens interview Kim Kardashian en Kanye West

Cute!

Lees ook

Architectural Digest hield een interview met Kim Kardashian en Kayne West. Dochtertje North West liet deze kans niet zomaar aan haar voorbij gaan: ze pakte haar moment om in de schijnwerpers te staan. Cute!

Interview

De camera's om haar heen is kleine North wel gewend, en net als moeders is ze er niet vies van. Halverwege het interview rent de dochter van Kanye het beeld in en springt ze bij haar moeder op schoot. Kim roept: "We zitten midden in een interview!", maar dat doet de kleine niet veel.

Lees ook: Kim Kardashian wordt geroost door opmerkelijke eetgewoonte

Spotlights

"Ga maar op de bank zitten en daar het interview kijken", vertelt Kim aan haar dochter. Maar daar is ze het niet helemaal mee eens. "Ik wil niet op de bank zitten", zegt ze terwijl ze bij vader Kanye op schoot klimt. Vervolgens pakt ze een krukje om tussen haar ouders in te gaan zitten, volop in beeld.

Kim stelt de volgende vraag van het interview aan haar man, maar North denkt dat deze voor haar bedoeld is en geeft antwoord. Later vertelt North nog uitgebreid wat ze het liefst doet thuis. Ze vindt het fantastisch om met schoenen bezig te zijn.

Een ding is zeker, she loves the spotlights!

Bekijk de video van het interview hieronder:

Bron: Beau Monde | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook