Zien: Lil’ Kleine herenigd met moeder

Lief!

Lees ook

Jarenlang hadden ze geen contact met elkaar: Lil' Kleine en zijn moeder Babette. De rapper vertelde in meerdere interviews geen goede band met zijn moeder te hebben, en haar zelfs al jaren niet gezien of gesproken te hebben. Maar daar kwam deze week verandering in.

Gebrouilleerd

Dat moeder en zoon al langere tijd gebrouilleerd zijn is geen geheim. Zo liet Jorik vorig jaar nog in Waar is de Mol? weten dat zijn moeder verkeerde dingen bij hem heeft gedaan. "Die dingen doe je niet bij een kind. Helemaal bij niemand en al helemaal niet bij je eigen kind."

Voor hem was het contact met zijn moeder dan ook een afgesloten hoofdstuk. Tot deze week. De twee kwamen elkaar tegen bij Jorik's broer Nout, die net als de rapper zelf een kleintje heeft mogen verwelkomen. En die hereniging zorgde voor een bijzonder moment.

Lees ook: Nieuwe coach bij The Voice of Holland

Ontmoeting met kleinkinderen

"Gisteren was wel een heel bijzondere dag. Ik leerde niet één, maar twee kleinkinderen kennen", begint moeder Babette haar verhaal.

"In de ochtend werd prachtige Sophia geboren, dochter van mijn oudste zoon Nout en schoondochter Sarita. Maar in de middag, bij mijn tweede bezoek, liep ik tegen dit kereltje aan; mijn kleinzoon Lío, van zoon Jorik en schoondochter Jaimie. En voor ik het wist had ik beiden op schoot en zaten we met z'n allen bij elkaar. Symbolischer dan het sneeuwklokje kon eigenlijk niet qua tederheid, nieuw leven, en een nieuw seizoen."

Zullen de twee de strijdbijl dan toch begraven hebben?

Bron: RTL, Metro | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook