Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ali B klapt uit de school over ruzie Anouk en Lil' Kleine

Heftig!

Ali B klapt uit de school over ruzie Anouk en Lil' Kleine

De ruzie tussen Anouk en Lil' Kleine bij The Voice of Holland blijft onderwerp van gesprek. Inmiddels hebben onder anderen Waylon en Martijn Krabbé zich er al over uitgesproken, en nu laat ook Ali B zich over het heftige moment horen.

Geëscaleerd

In een podcast van LXRY vertelt de rapper over de spanning tussen de The Voice-coaches. Hij zegt dat er spanning was en dat dit geëscaleerd is. "En er is gescholden, maar dat is niks nieuws", vertelt hij.

"Als het doorgegaan was, had het handtastelijk kunnen worden. Je weet maar nooit, de spanning was hoog. En waar spanning is, kan iets knappen", aldus de rapper.

Lees ook: Nieuwe coach bij The Voice of Holland

Kritiek

Ook reageert Ali B op de kritiek die Lil' Kleine de laatste tijd ontvangt. "Het is heel makkelijk als heel Nederland op die jongen afgeeft. Het is een wat moeilijkere match. Soms werkt het, soms werkt het niet."

Vanavond is het tijd voor de liveshows. Het is nog maar de vraag hoe deze gaan verlopen wat betreft de coaches. Anouk zou namelijk, nadat de spanningen hoog opliepen, geweigerd hebben om nog langer met Lil' Kleine in dezelfde ruimte te zijn. Toch zullen de twee vanavond samen in de show te zien zijn.

Ali B is benieuwd naar hoe dit zal verlopen: "Ze hebben elkaar nog niet gezien voor de repetities." To be continued, dus.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: The Voice Of Holland