Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Victoria deelt flinke sneer uit naar Daniël

Jeetje...

Love Islands Victoria deelt flinke sneer uit naar Daniël

And the fight continues... Love Islands Victoria en Daniël lijken de strijdbijl nog steeds niet te hebben begraven, aangezien de blondine tijdens Daniëls live-sessie op Instagram behoorlijk losgaat.

Waarheid komt altijd boven tafel

De twee kregen een tijd terug al een discussie op social media, en ook in een Q&A haalde Victoria flink uit. "Wees gewoon eerlijk en ga geen details verzinnen over je leven. Het gaat je niet verder helpen en op een gegeven moment komt de waarheid wel boven tafel."

Een paar weken later zit het de blondine nog steeds hoog en ze blijkt niet de enige te zijn. Zo reageert ze tijdens een live-sessie met de woorden: "Je bent totaal niet eerlijk. Blijkbaar betekende het in de villa niks voor jou. Heel oprecht geweest ben je dan. De waarheid komt altijd boven tafel."

Lees ook: Love Islands Lisa en Victoria halen uit naar Daniël

Andere Love Islanders

En daar laat ze het niet bij. "Ik wilde nooit ruzie met je, want ik dacht dat we vrienden waren. Je bedriegt mensen. Als je wil praten, doen we dit privé. Anders niet."

Overigens blijkt Victoria niet de enige te zijn die zich nu tegen Daniël keren. Ook zijn ex-vriendin Daniëlle en overige Love Islanders blijken op de hoogte te zijn, zo laat Victoria weten. "We beschermen jou echt zo erg, dat is het grappigste."

Wat er precies aan de hand is tussen de twee is niet bekend. Maar dat er harde woorden zijn gevallen, dat is een ding wat duidelijk is.

Bron: RTL | Beeld: Love Island