Dít zit er in de peperdure goodiebag van de Oscar-genomineerden

Wow!

Lees ook

Hoewel een Oscar-nomiatie op zich al een mooi cadeau is, worden de genomineerden ook nog eens verwend met een goedgevulde goodiebag. Daarin zitten cadeaus ter waarde van maar liefst 225.000 dollar.

Waarde

De goodiebags worden samengesteld door het bedrijf Distinctive Assets, die ook de awarduitreiking organiseert. "Het is de hoogste waarde die we ooit hebben kunnen samenstellen", zegt Lash Fary, de oprichter van het bedrijf over de goodiebag.

Lees ook: Oscars 2019: de meest opvallende momenten

Items

In de tas zitten dit jaar zo'n 80 items, waaronder een luxecruise van twaalf dagen, voor 18.000 euro aan gezichtsbehandelingen bij een plastische chirurg, en de inschrijving bij een huwelijksbureau ter waarde van 18.000. Maar dat is nog niet alles, want daarnaast zitten er ook kleding, gadgets en een vape-pen van 24 karaat goud in de goodiebag.

Volgens oprichter Lash zijn de goodiebags een teken van waardering. "Dit is een erkenning voor de uitstekende vertolking die ze gebracht hebben en voor velen van hen, een leven van uitstekende vertolkingen. Je bent nooit te rijk of te beroemd om niet langer dankbaar te zijn", zegt hij.

Elke tas wordt deze week persoonlijk afgeleverd bij de genomineerden.

Bron: HLN | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook