doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Prins Harry in speech eerlijk over volgen van therapie

Hij is openhartig.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
@media (max-width: 679px){#fig-61ae4bbdf2ede img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61ae4bbdf2ede img{#fig-61ae4bbdf2ede img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-61ae4bbdf2ede img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61ae4bbdf2ede img{#fig-61ae4bbdf2ede img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-61ae4bbdf2ede img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61ae4bbdf2ede img{#fig-61ae4bbdf2ede img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-61ae4bbdf2ede img.lazyloading{background: #eee;}#fig-61ae4bbdf2ede img{#fig-61ae4bbdf2ede img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Prins Harry in speech eerlijk over volgen van therapie

Prins Harry en Meghan Markle zijn deze week voor het eerst sinds hun exit uit het Britse koningshuis weer samen in het openbaar verschenen. In een speech vertelde Harry al drie jaar in therapie te zijn om de dood van zijn moeder Diana te verwerken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Openbaar

Harry en Meghan waren afgelopen donderdag aanwezig bij een evenement van de bank JP Morgan in Miami. De komst van het Britse koppel was niet aangekondigd, en de beveiliging van het evenement was extra streng. Daardoor zijn er nog geen foto's van het stel verschenen.

Lees ook: Prins Harry heeft heimwee naar Engeland

Speech

Wél klapt een bron nu uit de school over de speech die Harry gegeven zou hebben. Hij zou daarin onder meer de dood van zijn moeder prinses Diana besproken hebben, en ook de Megxit bleef niet onbehandeld.

Prinses Diana kwam in 1997 om het leven tijdens een auto-ongeluk terwijl ze achtervolgd werd door persfotografen. Een bron vertelt dat Harry de dood van zijn moeder nog steeds niet heeft kunnen verwerken en dat hij daarom in therapie zit. "Harry sprak over zijn mentale gezondheidstoestand en het feit dat hij al drie jaar therapie volgt", vertelt een bron tegenover Page Six. "Hij vertelde ook dat het ongeval zijn hele jeugd heeft getekend."

Megxit

Over Megxit zei Harry volgens de bron het volgende: "Harry vertelde geen spijt te hebben over het stapje terug dat Meghan en hij deden. Hij vertelde dat hij zijn familie wilde beschermen, maar dat ze door een heel moeilijke periode zijn gegaan. Harry wilde dat zijn gezin niet hetzelfde zou meemaken als hij in zijn jeugd", aldus de bron.

Bron: HLN | Beeld: BSR

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');