Rachel Hazes steunt huwelijk André en Bridget

Rachel ziet het helemaal zitten.
Rachel Hazes steunt huwelijk André en Bridget

Terwijl André Hazes samen met Bridget Maasland vakantie viert Curaçao, zet moeder Rachel de bloemetjes buiten in Nederland. Daar laat ze ook haar mening over het liefdesleven van haar zoon horen.

Nieuwe liefde

Rachel was te gast bij de première van de musical Tina over het leven van zangeres Tina Turner. RTL Boulevard vroeg haar daar het hemd van het lijf.

Daarbij komt natuurlijk ook zoon André aan bod, die na een jarenlange relatie met Monique Westenberg, een nieuwe liefde heeft gevonden in de presentatrice.

Lees ook: Management Bridget Maasland reageert op zwangerschapsgeruchten​​​​​​​

Trouwplannen

Rachel weet niets van enige trouwplannen, maar ziet het wel zitten als de twee tegen elkaar het jawoord zouden geven. “Het is een heel leuke vrouw en ze is lief voor André, dan dan ben ik een gelukkige moeder.”

Overigens is niet alleen het liefdesleven van André in ontwikkeling, ook Rachel zelf vermaakt zich prima. Zo heeft ze in Mike een nieuwe liefde gevonden. De twee kennen elkaar langer, maar enige tijd geleden is de vonk volgens haar pas overgeslagen.

Bron: Panorama | Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75d9a7e13c0', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });