Winning Wednesday: 1x de Love Puff Fringes bag van Pinko t.w.v €375

It's Wednesday, winning Wednesday!

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we één keer de Love Puff Fringes bag van de Love Bag-collectie van Pinko t.w.v. €375 weg.

Fringes

Fringes zijn nog steeds hot, ook buiten het festivalseizoen. En dan heb je aan de nieuwe Love Puff Fringes tas van de nieuwe Love Bag-collectie een goede. De tas is van mooi, zwart nappaleer en heeft de welbekende Love Birds-sluiting. Daarnaast heeft de tas een gouden chain van 110 cm, waardoor je de tas crossbody kunt dragen.

Win, win, win!

Ben jij wel toe aan een nieuwe it-bag en ben je gek op Pinko én fringes? Dan is dit jouw kans! Grazia geeft namelijk één keer de Love Puff Fringes bag uit de Love Bag-collectie van Pinko t.w.v. €375 weg. Vul onderstaand winformulier in en wie weet is de prachtige tas binnenkort van jou.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 18 februari 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws