Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wow: Adele onherkenbaar na gewichtsverlies

Adele, is that you!?

Wow: Adele onherkenbaar na gewichtsverlies

Adele, is that you!? De zangeres verscheen afgelopen weekend onaangekondigd bij de Oscars afterparty van Beyoncé en Jay-Z, en verscheen daar met een compleet nieuwe look.

Flink afgevallen

Onlangs doken al verschillende foto's van de zangeres op, waarop goed te zien was dat de 31-jarige flink was afgevallen. De zangeres zou na de breuk met haar ex-man Simon Konecki zich met flinke regelmaat laten afmatten in de sportschool.

Lees ook: Trainer Adele onthult hoe ze zoveel is afgevallen

Niet herkend

Inmiddels zou Adele al ongeveer 30 kilo zijn afgevallen, zo laat de Poolse journalist Kinga Rusin, die de zangeres tegenkwam op het feestje, weten op Instagram. "Eerlijk gezegd herkende ik haar niet eens. We waren gewoon aan het praten, lachen, en toen vertelde ze me haar naam."

De zangeres hulde zich op de avond in een prachtige sequin-jurk met leopard print, had haar lokken opgestoken en stylde haar outfit af met big hoops. Qua schoeisel hield Adele het lekker comfortabel. Ze kwam namelijk gewoon op slippers. "Ze raadde me aan om mijn high heels te verwisselen voor de slippers die zij aan had", aldus Kinga.

Ach, ze is zo lekker gewoon gebleven!

Bron: Metro UK | Beeld: BSR, Instagram