Je leest het โ€™t eerst op Grazia.nl

Monique Westenberg haalt uit naar ex-schoonmoeder Rachel Hazes

Oei...

Monique Westenberg haalt uit naar ex-schoonmoeder Rachel Hazes

Monique Westenberg en André Hazes mogen dan wel op een niet zo leuke manier uit elkaar zijn gegaan, toch blijft Monique haar ex-vriend en vader van zoontje André jr. onvoorwaardelijk steunen. En dat wordt niet door iedereen begrepen...

Reactie

Momenteel is Monique met haar zoontje op vakantie op het zonnige Curaçao, waar ook André met zijn band (en nieuwe liefde Bridget Maasland) vertoeft. En daar support Monique haar ex op meerdere manieren. Zo bezoekt ze niet alleen zijn optredens, maar draagt ze ook zijn merchandise.

En dat vinden sommigen toch een beetje apart. Zo laat iemand weten: "Wat ben jij een aanstelster. Ik zie je nog in een interview geïntroduceerd worden als de nieuwe vriendin van André. Wat wist jij toen al goed waar je je in ging begeven. Totaal uitgedacht om jezelf een podium te geven. De nieuwe Raggel Hazes. En nu alle medelijden proberen op te wekken en de heilige Maria spelen. Ondertussen genietend van je bekendheid. Ik heb jou zo door."

Lees ook: André Hazes samen met ex Monique Westenberg op Curaçao

Support van volgers

Monique laat deze reactie niet onopgemerkt aan zich voorbijgaan en reageert met de woorden: "Zou ze willen." Haar volgers zijn het helemaal met haar eens. "Monique zegt nooit iets, juist klasse hoe ze dit aanpakt. Zal niet meevallen met zijn nieuwe liefde op 1 plaats. Respect juist!" en "Wat een k**-reactie zeg! Zeker zo’n jaloerse zuurpruim!?" zijn slechts enkele van de vele reacties. En zo is het maar net!

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR, Instagram