DWDD-kijkers in schok na gesprek Ilse deLange en Hugo Borst

Kijkers noemen het respectloos.

Lees ook

Gisterenavond was Ilse DeLange te gast bij De Wereld Draait Door en ook schrijver Hugo Borst was hier bij. Hij stelde de zangeres een aantal vragen die kijkers ontzettend respectloos vinden.

Vragen

Ilse was aanwezig bij de talkshow, omdat ze haar negende Edison heeft ontvangen. De zangeres praatte met Matthijs van Nieuwkerk over de prijs en vrouwelijke artiesten. Wanneer de blondine na het gesprek een nummer wil gaan zingen, heeft Hugo nog wat vragen voor haar.

Lees ook: BREAKING: Matthijs van Nieuwkerk stopt met DWDD

'Een oudere vrouw'

"Dit is je negende Edison. Er is hier niets meer voor je te winnen”, zei Hugo tegen Ilse. “Wat moet je nog? Je scoort alleen in dit kleine kikkerlandje." De zangeres antwoordde hierop dat ze muziek maakt voor haarzelf en niet voor de prijzen.

"Straks zal tijd een rol spelen en word je een oudere vrouw. Heeft dat nog invloed op je optredens?”, vroeg Hugo daarna. Ilse antwoordde hierop dat dit soort muziek alleen maar puurder zal worden. “Ik denk dat het alleen maar interessanter wordt." De zaal applaudisseerde vervolgens voor haar sterke antwoord.

Reacties

Kijkers zijn in shock na dit gesprek en vinden de vragen van Hugo dan ook ontzettend respectloos. De schrijver reageert in de Ochtendshow van Veronica op deze commotie.

"Ik kan me voorstellen dat wanneer je je achtste of negende wint, dat dat toch minder waarde heeft dan die eerste. Dat is alles." Hij vertelt dat hij vindt dat hij geen rare vragen heeft gesteld en laat weten dat hij Ilse's antwoorden goed vond.

Bron: Linda Nieuws, RTL Boulevard | Beeld: BSR, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook