Deze hot stories heb je vandaag gemist

Dit wil je weten!
Deze hot stories heb je vandaag gemist

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen?

1. Monique Westenberg haalt uit naar ex-schoonmoeder Rachel Hazes

Monique Westenberg en André Hazes mogen dan wel op een niet zo leuke manier uit elkaar zijn gegaan, toch blijft Monique haar ex-vriend en vader van zoontje André jr. onvoorwaardelijk steunen. En dat wordt niet door iedereen begrepen...

2. Kinderen Marco Borsato reageren op vreemdgaan-geruchten

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Marco Borsato en Leontine Borsato gaan scheiden. Inmiddels gaan er steeds meer geruchten ronder over verschillende affaires die Marco gehad zou hebben. Zijn kinderen nemen het nu voor hem op.

3. Fans getuige van ruzie Nick en Kirsten Schilder

Hoewel je in Volendam wellicht niet echt word opgejaagd door de paparazzi, weet Kirsten Schilder, de vrouw van zanger Nick van het zangduo Nick & Simon, als geen ander hoe het is als iedereen alles van je wil weten.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97ca43a197d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });