Fabiola aan het daten met deze BN’er?

Hmm...

Bij Temptation Island zat Fabiola Volkers achter Niels aan en eerder gingen geruchten rond dat zij de reden zou zijn van de breuk tussen Ronnie Flex en Famke Louise. Nu zou de blondine een nieuwe vlam hebben, ze is namelijk gespot met déze BN'er.

Gespot

Fabiola is gespot met Stefan van Stuk TV. De blondine plaatste een foto met Stefan op Instagram en voegde een gifje met hartjes toe. Daarnaast kreeg Shownieuws foto's van de twee toegestuurd van iemand die de YouTuber zou kennen. Op de kiekjes is te zien dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden. Bekijk hier de foto's.

Lees ook: Is idt de vriend van Fabiola Volkers?

Date?

Of het echt om een date gaat, weten we natuurlijk niet. Het zou ook een YouTube samenwerking kunnen zijn. Sterker nog, op één van de foto's is ook een camera te zien. Hmmm… time will tell.

Eind vorig jaar gingen er geruchten rond dat de Fabiola zou daten met Jay Zwarts. Dit was naar aanleiding van een foto waar de twee elkaar innig vasthielden en een kus gaven. Aan deze geruchten maakte de blondine snel een einde door een story op Instagram te plaatsen met de tekst: "De enige waar ik een relatie mee heb, zijn mijn bokshandschoenen!"

Bron: Shownieuws | Beeld: BSR

Laatste nieuws