Collega’s Imanuelle Grives doen boekje open over arrestatie

'Het was heftig'

Lees ook

Imanuelle Grives werd afgelopen zomer opgepakt voor drugsbezit en -handel op Tomorrowland. Hierdoor ging een rol in de film Suriname aan haar neus voorbij. Collega's doen nu een boekje open over de situatie.

Collega's

"De auditie van Imanuelle was één van de beste audities die ik ooit heb gezien", vertelt acteur Rodney Lam. "Daarna kregen we een belletje dat we op zoek moesten gaan naar iemand anders."

Het was slechts twee weken voor de eerste draaidag. "Het was voor ons heftig", aldus schrijver Rodney Leysner. "We vonden het met name ook vervelend voor haar."

Lees ook: 'Imanuelle Grives beseft dat ze professionele hulp moet zoeken'

Fajah

Actrice Fajah Lourens nam haar plaats in en speelt nu gangstervrouw Nadia. Fajah vertelt dat ze in eerste instantie bang was om de cast teleur te stellen, maar gelukkig was dit niet het geval. Bij een tweede deel van de film staan de makers echter nog steeds open voor Imanuelle.

Imanuelle werd uiteindelijk veroordeeld tot 2 jaar gevangenisstraf waarvan 1 jaar voorwaardelijk en moest daarnaast een boete betalen van 8.000 euro. Momenteel is de actrice weer op vrije voeten.

Bron: Weekend | Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook